Latest software :

Blackmart Alpha 0.99.2.83B (992083).apk

Blackmart Alpha 0.99.2.83B (992083).apk
Περιγραφη
Στην Ελλάδα το Market δυστυχώς δε προσφέρει πρόσβαση σε εφαρμογές επι πληρωμή με αποτέλεσμα ενα μεγάλο κομμάτι απο τις εφαρμογές (αρκετές απο τις οποίες είναι πολύ χρήσιμες) να μην είναι διαθέσιμες στους Ελληνες χρήστες.

Ολα αυτά τα παραπάνω ήταν πιο εύκολη δικαιολογία που βρήκα για να σας πετάξω στο βούρκο της πειρατείας! Applanet λοιπόν. Το Black Market του Android!

Με τη βοήθεια του μπορείτε να βρείτε ολες τις εφαρμογές του Android επι πληρωμή ή όχι, εντελώς δωρεάν.
Εμφανισιακά το πρόγραμμα θυμίζει πολύ το Market στην προηγούμενη έκδοση του.
Οταν βρείτε την εφαρμογή που θέλετε το πρόγραμμα την κατεβαζει στην κάρτα μνήμης του κινητού σας και ακολούθως αυτόματα το εγκαθιστά στο κινητό σας. Απλό και εύκολο.

Το άλλο καλό του προγράμματος (εκτός απο το τσάμπα) είναι αυτό ακριβώς. Οτι μπορείτε να κρατήσετε ολα τα apk στην κάρτα μνήμης σας, και να τα εγκαταστήσετε οποτε θέλετε.

Δεν είναι ολα λαμπρά βέβαια. Εκτός απο το ηθικό κομμάτι της πειρατείας, υπάρχουν και αλλα μικροπροβληματάκια.
Αρχικά ο Server που φιλοξενεί την εφαρμογή, συχνά πυκνά παραδίδει πνεύμα αφού το traffic οπως φαντάζεστε είναι τεράστιο, με αποτέλεσμα να βρίσκετε offline για ώρες ή και μέρες. Μάλιστα καθυστέρησα να σας παρουσιάσω την εφαρμογή αν και την έχω υπόψιν μου αρκετό καιρό, αφού για 2 εβδομάδες και κάτι οι Servers βρισκόντουσαν offline. Πλέον έχουν μεταφερθεί σε νέους Server και για την ώρα δεν υπάρχουν προβλήματα.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ANDROID
(3.89)mb

Share this article :

+ σχόλια + 1 σχόλια

21 Ιανουαρίου 2019 στις 11:59 π.μ.

Great post! keep doing this for your visitors i love to discuss about hard disk after getting inspiration from here i have started doing my own website.
please check this link

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. connected - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger